Nyheder

Rabbit G’n Wild til stævne i England

Rabbit G'n Wild at Great Eccleston, Blackpool

”Fredag d. 17. juli kom vi til Great Eccleston og kom på plads. Vi var med som gæstekørere og skulle først køre om søndagen, så lørdag var der tid til at se hele pladsen, som nærmest er en kombination af dyrskue, maskinudstilling og tivoli samt – selvfølgelig – pulling.

Søndag stod den på pulling i ”stiv kuling fra vest”, men der var tørvejr og solskin. Der var kun 4 i vores klasse, hvor vi jo var de 2 af dem, da vi havde både den blå og den røde med. Vi lavede 2 flotte træk med begge traktorer. Første træk kom den røde længst, men i andet træk måtte jeg korrigere på bremsen, og det giver straks kortere træklængde. Men sammenlagt kørte den røde længere end den blå ”, siger Ilse Korsager, som kører Rabbit G’n Wild.

Det endte med en 2. plads til Rabbit G’n Wild og en 1. plads til den blå, så det var så godt som det kunne blive for det danske team.

Mange aflyste stævner

Rabbit G’n Wild havde ellers mange stævner i kalenderen henover foråret og sommeren i år, men det dårlige og våde danske sommervejr har desværre bevirket, at mange stævner er blevet aflyst. Derfor har Rabbit G’n Wild i stedet deltaget i forskellige opvisningskørsler rundt omkring i Danmark og Europa i den periode for at køre så meget som muligt.

Forud for turen til England var Rabbit G’n Wild til stævne i Putten i Holland d. 11. juli, men her gik det ikke helt efter planen, da den mistede det ene forhjul under stævnet. Det blev dog ordnet, så den igen ugen efter var klar i England.