Nyheder

Nyt 400hk Massey Ferguson flagskib i spidsen for opgraderet MF 8700 serie

400 hk i MF 8740, introduceret på SIMA-udstillingen i Paris, er den nye Massey Ferguson flagskibstraktor, som står i spidsen for den opdaterede MF 8700 serie med seks modeller.

Med en effekt på 400 hk har den nye MF 8740 placeret sig i toppen af MF 8700 serien, som leverer høj effektivitet, brændstoføkonomi og ukompliceret betjening med forbedrede funktioner og øget pålidelighed.

Udover at sikre effektiv præstation medfører den lave vægt på MF 8740 også klassens førende vægt-til-effekt forhold på blot 26,7kg/hk. Resultatet er fremragende økonomi og kapacitet under alle opgaver og til trækarbejde er det let at montere ballast på frontlift og hjul.

Udover effekt i området fra 270 hk til 400 hk, er alle MF 8700 serie traktorer også udstyret med Massey Fergusons avancerede nye Datatronic 5 terminal. Den tilbyder tabletlignende betjening og leveres komplet med AutoGuide-styring og giver føreren mulighed for præcisionsbestemt planteavl lige ved hånden.

En række andre funktionsændringer forbedrer produktiviteten og øger samtidig førerens komfort og sikkerhed.

”MF 8700 serien er højdepunktet i Massey Fergusons banebrydende indsats indenfor produktion af stærke, letvægts-traktorer”, fortæller Campbell Scott, Director Marketing Services. ”Den lave vægt og høje effekt sikrer branchens førende vægt-til-effekt forhold. Kombineret med den enorme styrke er resultatet en alsidig, smidig traktor, som leverer maksimal præstation til en lang række arbejdsopgaver”.

”Med en minimumsvægt på blot 10,8 tons er MF 8700 serie traktorerne op til 4 tons lettere end andre i denne klasse. Dette giver dem mulighed for skånsom kørsel under overfladebearbejdning og transport, mens det stærke design også sætter dem i stand til at få monteret ekstra ballast til krævende trækopgaver og håndtering af tunge læs og tillader en imponerende max. tilladt vægt på 18 tons.

Ved montering med de nye, meget fleksible Michelin VF650/85R42 AxioBib 2 dæk, opnår de en fremragende trækevne, der sikrer at arbejdet udføres hurtigere og jorden samtidig beskyttes”, tilføjer han.

Alle MF 8700 Serie traktorer er udstyret med Massey Fergusons Dyna-VT transmission, som giver føreren mulighed for konstant at variere omdrejningerne for at opnå den maksimale arbejdskvalitet. DynamicTractorManagement (DTM), som automatisk justerer motoromdrejninger og transmission for at opnå den mest effektive drift, sikrer optimal økonomi og præstation.

Den nye ISOBUS-kompatible Datatronic 5 terminal er monteret som standard på alle nye MF 8700 Serie traktorer. Den klare og tydelige 9 tommer touchscreen, som anvender tablet og smartphone teknologi, giver føreren hurtig og intuitiv adgang til ændring af indstillingerne.

Datatronic 5 giver komplet kontrol over traktor og redskab, funktioner til præcisionsbestemt planteavl og sikrer let autostyring ved hjælp af AutoGuide. Den samme terminal giver også mulighed for brug af en række avancerede funktioner, heriblandt kortlægning, automatisk sektionskontrol, variabel tildelingskontrol, registreringer og omfattende flåde- og maskinovervågning.