Nyheder

Nye Massey Ferguson MF FL frontlæssere til ubesværet håndtering af tunge læs

Med introduktionen af den nye MF FL frontlæsser-serie på SIMA-udstilingen i Paris, udvider Massey Ferguson yderligere sin førende position ved at leverer den perfekte traktor og frontlæsser-kombination.

MF FL serien, som er designet og fremstillet af verdens førende frontlæsserproducent i tæt samarbejde med Massey Ferguson, klarer ubesværet selv de mest krævende opgaver og er tilgængelig med en avanceret terminal i kabinen, som indeholder dynamisk vejning.

“Den nye MF FL serie vil yderligere understrege Massey Fergusons førende position på frontlæsser-traktor markedet”, udtaler Campbell Scott, Director Marketing Services. “MF FL frontlæsserne kombinerer stærk funktion med forbedret udsyn, holdbarhed og pålidelighed. Samtidig tilbyder de nye læssere forbedret affjedring og kontrol”.

MF FL frontlæsser-serien tilbyder et imponerende udvalg, inklusiv tre nye modeller, og sikrer dermed et perfekt match til alle de nyeste Massey Ferguson traktorer fra MF 4700 Global op til MF 8700 serien. De introducerer også nye, logiske modelbetegnelser, for eksempel: MF FL.4220, som står for en løftehøjde på 4,2m, og en løftekapacitet på 2,0 tons.

“De stærke og manøvredygtige Massey Ferguson traktorer indeholder mange eksklusive og specialtilpassede funktioner, som f.eks. multifunktions-joystick, uovertruffen transmissionskontrol og højt hydraulisk flow, som vil gøre dem til de perfekte samarbejdspartnere til disse nye frontlæssere”, tilføjer Campbell Scott.

Massey Ferguson MF FL serien er med sine 20 modeller designet til brug med traktorer fra 75 til 400 hk. Serien byder på et udvalg af 16 modeller med selvnivellerende parallelføring, som har løftehøjder fra 3,5 til 5m og løftekapaciteter fra 1,5 til 3,3 tons. Der er også fire modeller uden parallelføring, som håndterer belastninger på 2,2 til 2,7 tons og har løftehøjder fra 3,5 til 4m.

Muligheden med en ny forhandlermonteret terminal i kabinen øger læssepræcisionen og gør det muligt for føreren at veje lasten, overvåge frontlæsser-positionen og modtage påmindelser om service samt betjene et ekstra belysningskit.

Tre nye modeller har sluttet sig til serien: MF FL.4220 har en løftehøjde på 4,2m og 2 tons løftekapacitet og sikrer MF 5700 SL serien ekstra løftehøjde. Til MF 6700 og de seneste MF 6700 S traktorer tilbydes den nye MF FL.4621, som kan løfte 2,1 op i en højde på 4,6m. En anden model, MF FL.5029, kan monteres på de større traktorer, helt op til MF 8700 Serien og kan løfte 2,9 tons til 5m.

MF FL serien, som er udviklet til at matche kapaciteten af de moderne traktorer, afløser den nuværende MF 900 serie. Med øget løftekapacitet og mellem 7 til 14 cm øget løftehøjde har disse maskiner også længere rækkevidde og bredere redskabsvinkel for lettere påfyldning af de stadigt større landbrugs- og lastbilanhængere.