Nyheder

Nye funktioner for Massey Ferguson mejetærskere, der optimerer præstationen

Med to nye MF Activa modeller forbedrer Massey Ferguson specifikationerne og funktionerne yderligere på sine mejetærskere for at optimere driften af og præstationen for 2016 sæsonen.

“Nu ser vi virkelig fordelene ved AGCO’s seneste store investering i produktionsanlægget for høstmaskiner i Breganze i Italien. Her har man indført avancerede produktionsteknikker og -udstyr, der yderligere øger kvaliteten og driftssikkerheden,” siger Adam Sherriff, Manager Marketing for Massey Ferguson.

“Kunderne får nu også gavn af investeringen i Europas mest moderne maleranlæg til mejetærskere. Den suveræne finish øger holdbarheden og gensalgsværdien for mejetærskerne,” tilføjer han.

Hurtigere tømning med MF Activa S mejetærskere

Til 2016 sæsonen bliver MF Activa S mejetærskere med fem eller seks halmrystere udstyret med en længere tømmesnegl, der giver hurtigere tømningshastigheder.

Modeller med Multi Crop Separator har en 5 m lang snegl og tømmer med 105 liter/sekund, mens maskiner uden har en 4,5 m lang snegl og en tømningshastighed på 85 liter/sekund. Den sektionsopdelte tærskebro, der kan skiftes gennem stenfælden, er nu fabriksmonteret ekstraudstyr, der forøger tærskealsidigheden i en række afgrøder.

ParaLevel som ekstraudstyr til mejetærskere med tohjulstræk

Det unikke Massey Ferguson ParaLevel system fås nu som ekstraudstyr på MF Beta 7360 PL og MF Beta 7370 PL mejetærskere med tohjulstræk.

Det omkostningseffektive ParaLevel system vil være en fordel for landbrug med skråninger på op til 15 % og kuperede marker, da det giver bedre udbytte og færdigvare, uden at det er nødvendig at investere i firehjulstræk.

ParaLevel har også den store fordel, at man kan montere brede dæk på op til 800/65 R 32s og stadig holde sig inden for bredden på 3,5 m for transport på MF 7360 Beta.

AgCommand hardware som standard på Massey Ferguson Beta mejetærskere

Massey Ferguson Beta mejetærskere er nu udstyret med AgCommand telemetrihardware som standard. Nyt ekstraudstyr er også et nyt Rockinger anhængertræk og fabriksmonteret sektionsopdelt tærskebro.

Alle MF Activa og MF Beta Flatland mejetærskere fås med slidstærke komponenter samt risspecifikation for yderligere fleksibilitet og, hvis det er nødvendig, uden halmsnitter.

Ny generation af PowerFlow skærebord med en bredde på 9,2 m

Massey Ferguson introducerer en ny generation af PowerFlow skærebordet med en bredde på 9,2 m, der er udstyret med den samme SuperFlow snegl, som først så dagens lys på den 10,74 m brede version. Med en diameter på 762 mm har sneglen et arbejdsområde, der er 41 % større end på noget andet design.

Dette giver uovertruffen afgrødeopsamling fra de bevægelige bælter med et suverænt, jævnt afgrødeflow med ‘akset først’ ind i elevatoren. PowerFlow har vist sig at øge udbyttet for raps med op til 70 % og give bedre resultater for andre afgrøder.

MF Centora mejetærskere med otte halmrystere og MF Delta Hybrid maskinerne er nu udstyret med en ny udbyttemåler, to centrale smørepunkter – et på hver side af maskinen – samt ekstra arbejdslys og udvendige el-strik. Der er blevet foretaget en række andre mindre ændringer for at øge holdbarheden og sikre større driftseffektivitet.