Nyheder

Massey Ferguson lancerer MF 4700 serien - Global Series - og fejrer 50 året for MF 100 serien

I 2014 har Massey Ferguson løftet sløret for 2 nye traktorserier – nemlig MF 1700 serien og MF 4700 serien – MF 4700 også kaldet Global Series. Samme år fejrer vi 50 året for MF 100 serien.

MF 100 serie traktorerne var de første og eneste virkelig globale traktorer. De blev designet i Banner Lane i England, hvor en del af dem også blev bygget. Der blev også bygget MF 100 serie traktorer på andre fabrikker rundt om i verden, og mere end en million MF 100 serie modeller blev produceret i perioden mellem 1964 og 1979.

"MF 100 har bidraget enormt til at mekanisere verdens landbrug og udvikle landbruget verden over. De blev hurtigt verdens arbejdshest og en stor del af de oprindelige traktorer arbejder stadig på næsten alle kontinenter", siger Campbell Scott, Sales Engineering & Brand Development hos Massey Ferguson.

"I dag, et halvt århundrede siden lanceringen af den enestående 100 serie, har Massey Ferguson igen udviklet en ny arbejdshest. MF 4700 er udviklet fra et helt blankt papir af Massey Fergusons hold i Beauvais, og ligesom MF 100 serien skal den også bygges på forskellige fabrikker rundt omkring i verden.

MF 4700 serien er resultatet af en investering på 350 millioner dollar. Traktorserien er helt nyudviklet, og bygger således ikke videre på tidligere platforme. Den nye traktor er sammensat af 90 procent helt nye komponenter, blandt andet en helt nyudviklet transmission.

Traktorerne er udviklet specielt til at give fuldstændig pålidelig drift i en bred vifte af opgaver og til at opfylde behovene hos en bred vifte af landmænd over hele verden.

Målet har været, at den nye traktor i i segmentet fra 60 til 130 hestekræfter, som sin grundform har et stort globalt potentiale og med forskellige komponenter kan tilpasses de forskellige krav og behov i alle verdensdele. Der er anvendt de nyeste, højt avancerede design- og fremstillingsværktøjer og teknikker, og samtidig er vore traditionelle, ukomplicerede betjening samt den fremragende pålidelighed og driftsøkonomi bevaret”, siger Campbell Scott afslutningsvist.