Nyheder

MF Tour de Beauvais – starten går snart!

I morgen, lørdag d. 27. juni, går starten til den 1.250 km. lange MF cykeltur fra Brørup til Beauvais.

Feltet på 60 ryttere iført det nye MF cykeltøj kører afsted fra Brørup kl. 9, og distancen på turens første etape er på 145 km. Feltet følges af 3 følge-/servicebiler med 2 folk i hver.

Forud for turen har deltagerne været i skarp træning, og det har krævet god motivation og selvdisciplin. Nogle har trænet mest alene mens andre har fundet sammen i grupper. Der har desuden været i alt 8 planlagte fælles træningssamlinger, som har fundet sted fra midt marts, hvor man har cyklet 1.000 km sammen. Den længste træningsetape var på 220 km. Den sidste træningstur på 150 km. blev kørt søndag d. 21. juni, hvor humøret var i top og benene var klar til strabadserne. Udover de 1.000 km. som er foregået i grupper har alle deltagere cyklet omkring 1.500 km. selv.

”Nu glæder vi os bare til at komme afsted og se, hvordan det går med at cykle de lange distancer mange dage i træk. Det går jo fint med 150 km. en enkelt dag, men vi kommer jo på prøve, når vi skal ud på samme distance eller mere allerede dagen efter igen”, siger Jørgen Sørensen, Produktchef for Massey Ferguson hos AGCO Danmark A/S. Jørgen har ikke tidligere dyrket cykelsport, men startede træningen i februar 2015, og det er bare gået hurtigt fremad derfra.” Jeg er sikker på, at vi alle sammen kommer til at gennemføre og får en super god og sjov tur sammen”, afslutter han.

Feltet består af både MF kunder, forhandlere, forretningsforbindelser, partnere, medarbejdere hos AGCO Danmark med flere.

Vi glæder os til at følge feltet ned gennem Danmark, Tyskland, Holland og Frankrig. Der vil dagligt komme updates, fotos og indimellem små videoklip fra turen. Alt kan ses på denne side: http://www.agco.dk/forside/massey-ferguson/mf-tour-de-beauvais-2015