Nyheder

Massey Ferguson blomstrer i Nordjylland

Per Kold Kristiansen til venstre og hans søn Kim Kold Kristiansen til højre

I December 2014 holdt Per Kold Kristiansen, ejer af en af Danmarks største maskinstationer, Bejstrup, åbent hus for at fejre virksomhedens 60 års jubilæum. Over 3.000 gæster deltog i festlighederne.

Bejstrups store forretning beskæftiger sig med bl.a. maskinstations-, entreprenør- og transportarbejde, anlægsarbejde og driver også et skiltefirma. De opererer fra 3 lokationer i Nordjylland.

 

Bejstrup som nu ejer 22 Massey Ferguson traktorer viste stolt deres flåde af MF traktorer frem til arrangementet. Bejstrup har været New Holland kunde gennem mange år, men har besluttet at udskifte flåden af traktorer til Massey Ferguson. I fremtiden vil de gå efter flere AGCO maskiner hos Bejstrup – både traktorer og pressere.

Bejstrup har fået opbygget nogle rigtig godt relationer til AGCO Danmark, Key account teamet og Hjallerup Maskinforretning. Per Kold Kristiansen siger: ”Vi kan kun understrege at vi har følt os velkomne hos AGCO generelt, og den dialog og de forhandlinger vi har haft hidtil har været præget af en meget positiv stemning, og vi har fået hurtig feedback på de forskellige spørgsmål, vi har haft. Ingen tvivl om at det har været en meget svær beslutning for os at skifte fra New Holland til Massey Ferguson, men stor ros til alle for at gøre den proces så nem som muligt for os. Det er specielt noget som vores medarbejdere har lagt mærke til; også efter vi har handlet er vi (Bejstrup) blevet taget meget seriøst.

Alt i alt har vi kun positive ting at sige”.

Teamet hos Bejstrup er så glade for og stolte af deres nye traktorer at den pågældende medarbejder har sit navn på traktoren, og han stiger ALDRIG ind i traktoren med beskidte støvler.