Nyheder

Massey Ferguson Global-traktorserie med Visioline tag sikrer endnu bedre udsyn under arbejde med frontlæsser

Det nye Visioline-tag, som ekstraudstyr til Global traktorserien, blev lanceret på SIMA-udstillingen i Paris og forbedrer yderligere traktorens udsyn, sikkerhed og effektivitet under håndtering af materialer.

Med muligheden for det nye Visioline-tag forbedres Global serie traktorernes allerede fremragende kapacitet under arbejde med frontlæsser. Glastaget, som er beskyttet med et solidt metalgitter, lever fuldt op til både ROPS og FOPS sikkerhedsstandarder.

Det forstærkede glastag, som sikrer fremragende udsigt til den hævede last under alle vejrtyper og arbejdsforhold, er forsynet med sit eget, unikke og integrerede antidug-system og luftdyser. Sammenlignet med andre materialer, som f.eks. hård plast, tilbyder Massey Fergusons Visioline glastag den optimale løsning, fordi det ikke bliver uklart og tåget med tiden, giver et langt bedre udsyn og hurtigt afdugger.

Alle traktorer i den Globale serie kan bestilles forberedt til arbejde med en Massey Ferguson frontlæsser. Traktoren vil blive leveret med et frontlæsserbeslag, som er en integreret del af maskinen – designet specifikt til pågældende model for at bevare optimal manøvrering og let adgang til vedligeholdelse.

Dette er med til at sikre perfekt udsyn over den skrånende motorhjelm, takket være Massey Fergusons elegante løsning til reduktion af udledninger med det ukomplicerede, vedligeholdelsesfrie SCR system.

Massey Fergusons Global serie er den første traktorserie, som er udviklet i nyere tid specifikt til den krævende 60 til 130 hk sektor, som skal opfylde mange forskellige behov. Udover at tilbyde de mest opdaterede specifikationer i denne klasse, er traktorerne også fremstillet ved hjælp af det mest avancerede computerstyrede design og moderne fremstillingsteknologi.