Nyheder

Tilfredse Massey Ferguson kunder på brugerkursus

AGCO Danmark har siden 2006 gennemført over 70 pilotkurser af en dags varighed i brugen af de højt specialiserede landbrugsmaskiner.

Det betyder, at over 1.000 MF kunder har gennemgået et grundigt kursus i brugen af deres maskiner. Hør 4 af dem udtale sig om brugerkurserne herunder.

Kurserne drives af Gustav Rabølle. Han er agrarøkonomon og driver selv et moderne landbrug, og han har kørt Massey Ferguson traktorer stort set siden han lærte at gå. Han kender maskinerne og har derfor et rigtig godt udgangspunkt for at kunne undervise i brugen af dem.

Gårdejer Ib Stevnhoved
Margrethes Minde, Vester Aaby
200 hektar

Med to nyindkøbte Massey Ferguson 7620 Dyna 6 i ”stalden” har gårdejer Ib Stevnhoved på Margrethes Minde på Sydfyn gode grunde til at tilbyde to af sine medarbejdere, Steen Andersen og Morten Iversen, en grundig faglig opdatering via AGCO Danmarks pilotkursus.

”Vi har allerede lært en masse om de nye traktorers formåen og muligheder. Vi mente også, at vi allerede kendte maskinerne godt, og alligevel kan vi konstatere, at vi stadig har masser at lære. Derfor er et rigtig fint at få opfrisket de vigtigste elementer i forbindelse med de opgaver, vi har med at gøre i dagligdagen”, siger Steen Andersen og Morten Iversen samstemmende.

Gårdejer Jørgen Pedersen
Ålegården, Sallinge Lunde
150 hektar

På Ålegården i Sallinge Lunde nær Ringe på Fyn har gårdejer Jørgen Pedersen et vågent øje på udviklingen inden for traktorteknologien.

Jørgen Pedersen har allerede investeret i en Massey Ferguson i 7600 Dyna 6 serien og den har han medbragt til pilotkurset.

”Vi handler altid lokalt og helst med Heden Maskinforretning, som vi kender på nærmeste hold. Vi har altid handlet godt sammen på maskinsiden, og både værksted og service ligger belejligt meget tæt på Ålegården”, forklarer Jørgen Pedersen.

Planteavler Knud Rabølle
Simmerbølle, Langeland
500 hektar

Knud Rabølle kører selv Massey Ferguson 7495, en kraftfuld traktor, der ligesom MF 7600 Dyno 6 modellerne er udstyret med digital skærmbetjening og PC.

Han har allerede været på pilotkursus i den nye model to gange, men da han overvejer at købe en af de nye MF-modeller vælger han alligevel at forberede sig yderligere via det seneste pilotkursus hos Heden Maskinforretning: ”Jeg er ikke i tvivl om, at min næste traktor også skal være en Massey Ferguson og helst den nye MF 7600 Dyna 6 model. Derfor er det helt naturligt for mig at deltage i pilotkurserne; også for at få ny viden om mulighederne på udstyrssiden”, siger Knud Rabølle.

Planteavler Niels Henrik Hjorth
Planteriet Karls Minde ved Otterup
150 hektar

Siden nytår har gårdejer Niels Henrik Hjorth haft en ny Massey Ferguson 7618 Dyna 6 kørende på Planteriet Karls Minde i Otterup på Nordfyn. Den har han medbragt til pilotkurset for at få et endnu bedre indblik i traktorens funktioner i tide inden den forestående travlhedsperiode på planteriet.

”Pilotkurset er en rigtig god måde til at få det bedste udbytte af den nye traktors effektivitet. Jeg er specielt tilfreds med, at det er en professionel landmand, der underviser. Gustav Rabølle taler det samme sprog som os brugere, og det gør det specielt nemmere for mig at forstå computerbetjeningen i MF’eren”, siger Niels Henrik Hjorth.