Nyheder

Antarctica2 ekspeditionen er nu halvvejs på rejsen til Sydpolen

The Antarctica2 team arrived at the halfway point to the South Pole on 2 December 2014

Antarctica2 ekspeditionen som kører en MF 5610 traktor 5.000 km til Sydpolen og tilbage igen har nu nået den første store milepæl – traktoren er nået halvvejs til Sydpolen, og den første fjerdedel af turen er dermed slut.

Det har været en usædvanlig hård tur. I de 11 dage det tog at nå de 1.250 km. har traktoren og holdet forceret farlige gletschere, stejle stigninger, sastrugi (hårdt pakket sne som ligger som bølger i op til en meters højde), blød sne og temperaturer helt ned til minus 56 grader. Både traktor og besætning er virkelig blevet sat på prøve under de vanskelige forhold, men begge har bevist deres værd og har arbejdet ufortrødent på at imødekomme de store udfordringer.

Ved 1.250 km mærket sagde ’Tractor Girl’, Manon Ossevoortt, Lead Driver: "Rejsen halvvejs til Sydpolen har været hård – meget hårdere end forventet – så jeg er meget lettet over at nå denne milepæl. Kørselsforholdene har været virkelig svære, men MF 5610 traktoren og hele holdet har klaret det storslået. Traktoren har været stærk, stabil og sikker, og det er utroligt at tænke på, at for hver time vi kører kommer vi tættere og tættere på den geografiske sydpol."

www.AntarcticaTwo.com

#BELIEVEINIT