Nyheder

Nye funktioner styrker Massey Ferguson mejetærskerens ydeevne

De nye MF ACTIVA S og MF BETA mejetærskere fra Massey Ferguson giver højere motoreffekt, forbedret førerkomfort og kontrol samt øget høstpræstation i en lang række afgrøder.

"Disse nye halmrystermodeller med cylinder- og brotærskning tilbyder fremragende fleksibilitet til effektiv høst i et bredt udvalg af europæiske forhold og afgrøder – selv ris," siger Adam Sherriff, Manager Marketing Powered Harvesting. "De leverer den effekt, økonomi og ydeevne, der kræves af det største markedssegment og tilbyde disse brugere en uovertruffen kombination af den nyeste teknologi med enestående komfort og kontrol med brugervenlighed fra et pålideligt og enkelt design.

Alle mejetærskere kan specificeres med markedets førende PowerFlow skærebord, som nu fås i bredder op til 6,8 m til MF ACTIVA S modeller og 7,7 m til MF BETA mejetærskere. PowerFlow bruger en kontinuerlig båndfremføring til at opsamle afgrøder med betydelig reduktion af skærebordsspild og omfatter endda et afgrødeflow med 'hovedet først, der kan øge produktionen med op til 73 % for raps.

De nye MF ACTIVA S modeller kan nu også tilbyde det helt nye Proline førerhus. Udviklet specielt til disse maskiner og med specifikationer, der normalt kun findes på mejetærskere med højere kapacitet, såsom den seneste TechTouch 2 terminal, der har automatiske indstillinger til en lang række afgrøder samt overvågning af al drift.

Den er perfekt monteret forrest på det nye armlæn, der indeholder Powergrip håndtaget og har fingerspidsbetjening af de mest anvendte funktioner.

AGCO POWER 7,4 liters motorer leverer en maksimal effekt på 243 HK (ISO) på MF ACTIVA 7345 med fem halmrystere, mens en boost på 30 hk til tømning fører den maksimale effekt på 276 hk op på 306 kh på MF ACTIVA 7347, som har seks halmrystere.

Begge MF ACTIVA S mejetærskere kan leveres med Multi Crop Separator (MCS), som giver forbedret tærskning, som stadig er skånsom ved halmen. Et fuldt majskit eller en universel tærskebro kan monteres til solsikke, majs eller afgrøder med små korn. En særlig riscylinder og pigge er også tilgængelig.

Massey Ferguson indfører også nye funktioner på mejetærskerne MF BETA 7360 med fem halmrystere og MF 7370 med seks halmrystere, som yderligere forbedrer ydeevnen på disse populære maskiner.

De seneste mejetærskere i MF BETA 7300 serien er drevet af avancerede sekscylindrede AGCO POWER motorer, med 330 hk, 8,4 literversionen i MF 7370 og PL modeller med 30 hk ekstra effekt til tømning. 7,4 liter motoren, som er monteret på MF 7360 og PL, genererer 276 hk til maskinerne plus 30 hk boost.

En ny mulighed for de nyeste MF BETA mejetærskere er AutoGuide XLS autopilot, som kan give nøjagtighed ned til 5 cm for at sikre, at mejetærskeren laver en komplet snitning i hvert træk.

Alle MF BETA mejetærskere med seks halmrystere får gavn af den nye halmsnitter med seks rækker, som er udviklet til at give en ensartet snitning og spredning for brugere, der arbejder med reduceret jordbearbejdning. Både MF BETA 7360- og MF 7370 mejetærskerne fås med Massey Fergusons innovative ParaLevel forakselsystem, som giver automatisk side-til-side nivellering på tværs af skråninger på op til 20 %. Ved hjælp af en nyt parallelogramledsystem, forbinder det kompakte og smarte system de forreste hjulnav til chassiset via et lavere trekantet beslag og en tilkoblingsarm øverst – hvilket danner en parallelogramformet forbindelse.

Man opnår en fuldstændig nivellering med montering af den nye 'integrerede' mulighed til PL mejetærskerne. Den hæver og sænker bagenden af maskinen for at kompensere, når der arbejdes på skråninger – hvilket giver nivellering på op til 30 % op ad bakke samt standard 20 % side-til-side-kompensering. Firehjulstræk er standard på alle PL og PLI modeller.

"Disse nye halmrystermodeller med cylinder- og brotærskning sikrer fremragende fleksibilitet til effektiv høst i et stort udvalg af europæiske forhold og afgrøder – selv ris."