Nyheder

Massey Ferguson hæver standarden med introduktion af den nye generation MF TH Serie teleskoplæssere på Innovagri 2016

Massey Ferguson kan nu introducere sin nye MF TH teleskoplæsser serie på Innovagri 2016, Outarville, Loiret, Frankrig fra den 3. til 6. september.

Den nye MF TH teleskoplæsser er et stærkt supplement til Massey Fergusons imponerende udvalg af landbrugsmaskiner og et led i strategien om en fuld produktlinje.

Med montering af de seneste Tier IV final/stage 4 miljøgodkendte motorer, er den nye MF TH teleskoplæsser serie blevet opdateret og den øgede produktivitet og præstation opfylder de høje krav, der stilles indenfor landbruget. MF TH serien består af teleskoplæssere, som opfylder ethvert behov, fra den semi-kompakte MF TH.6030, som arbejder perfekt i områder med begrænset plads, til den højeffektive MF TH.7038, der kan håndtere selv de tungeste baller og hurtigt og ubesværet læsser korn på lastbiler og har styrken til at bugsere en tungt læsset vogn til eller fra gården.

Massey Ferguson ingeniørerne har landbrug i blodet, så de har designet den nye serie af MF TH teleskoplæssere til at levere optimal ydelse og effektivitet under enhver arbejdsopgave og gennem hele maskinens levetid.

Hver maskine giver et fremragende udbytte af investeringen, maksimal brændstofeffektivitet og lave driftsomkostninger.

Såfremt der skulle opstå behov for ekstra service, er det omfattende Massey Ferguson forhandlernetværk til rådighed med finansieringsløsninger samt service og reparationskontrakter gennem Massey Fergusons velkendte Manager program.

Campbell Scott, Direktør, Marketing Services og Public Relations Massey Ferguson Europa, Afrika & Mellemøsten, fortæller: “Denne nye serie bringer vores løbende forbedringsprogram op på et endnu højere niveau. Med præstation og alsidighed som hovedelementer tilbyder vores velrenommerede maskiner nu kunderne endnu flere fordele, som vil give dem mulighed for at udføre deres arbejde mere komfortabelt, med større produktivitet og til lavere driftsomkostninger. “