Nyheder

MF Tour de Beauvais cykelryttere ankommet til traktorfabrikken

Skyhøje temperaturer gjorde det til en hård tur for de 60 cykelryttere, der deltog i den 1.226 km lange tur fra Danmark til Massey Fergusons traktorfabrik i Frankrig. Men feltet ankom i flot stil til Beauvais fabrikken præcis til tiden d. 3. juli.

Rytterne som kørte i flot Massey Ferguson cykeltøj blev eskorteret det sidste stykke til fabrikken af politiet, og de blev mødt af et højlydt bifald fra medarbejdere på fabrikken ved ankomst.

"På et tidspunkt i Belgien ramte temperaturen 40 grader - det var virkelig hårdt at cykle i den varme," siger arrangør af turen, Christian Devantier, direktør Distribution Management Norden og Baltikum, AGCO Danmark A/S. "Vi besteg den berygtede 128 m Mur de Huy i Ardennerne på hvad der føltes som en relativ kølig dag med 30 grader! Undervejs var der masser af punkteringer, nogle mekaniske problemer og en af vores ryttere faldt desværre og brækkede sit kraveben. "

"Men vi overvandt udfordringerne," tilføjer han. "Det var meget tilfredsstillende endelig at se Massey Ferguson fabrikken foran os, og vi havde alle en følelse af at have præsteret noget stort – især med den modtagelse vi fik af medarbejdere og mange af vores familiemedlemmer, som var rejst fra Danmark for at være med til at fejre det med os."

Feltet af cykelryttere bestod af medarbejdere fra Massey Ferguson, medarbejdere hos forhandlere og partnere samt en række kunder. Starten gik fra Brørup i det sydlige Danmark og blev gennemført på 7 dage med en gennemsnitshastighed på knap 28 km/t.

”Stort tillykke til alle rytterne. Det var en hård tur, og vi er meget stolte af at så mange har været med til at vise Massey Ferguson flaget hele vejen fra Brørup til Beauvais” sagde Campbell Scott, Massey Ferguson Director Marketing Services ved ankomsten i Beauvais.