AGCO Reman

AGCO Reman

Du vil måske gerne give din Massey et nyt hjerte og måske et par nye lunger eller en nyre eller to! Det er her, vores fantastiske AGCO Reman-program kommer ind i billedet.

Vi kunne kalde det ‘så godt som ny’, men med Reman er det mere sandsynligt, at du får en enhed, der er ‘bedre end ny.’

Afhængig af, hvor du befinder dig, kan AGCO Reman levere nøgleprodukter, herunder motorer, transmissioner, turboer og brændstof system

Det er mere end blot reparation. Det er renovering. Der er mange, som kan reparere din maskine, men AGCO Reman går hele vejen. Du får et næsten helt nyt produkt.

Der er ingen risiko for fejldiagnose og derfor ingen dyre efterfølgende problemer.

Man kan faktisk ikke sammenligne disse renoverede enheder med en reparation foretaget af en selvstændig ikke-fagmand.

Det er de medarbejdere, der har bygget produkterne til at begynde med, som arbejder på vores Reman-specialanlæg. De har til sammen flere tusinde timers erfaring, og det er umuligt at efterligne. De ved, hvad de laver!

Hvad angår prisen, skal du betale ca. 30 % mindre end for en ny enhed.

Vi bruger kun originale leverandører eller vores egne Reman-specialanlæg og dækker maskiner, der er op til 40 år gamle. Og garantien er som ved en ny enhed – fulde 12 måneder på alle renoverede produkter.

Det er en meget miljøvenlig løsning – og så er den hurtig. Du modtager en renoveret enhed fra vores beholdning af Reman-produkter, og vi får din gamle enhed.

Det kan være tidsbesparende i forhold til fejlfinding og reparation.  Din forhandler monterer AGCO Reman-enheden, og derfor ved du, at den vil fungere korrekt fra den første dag, og at du ikke mister penge og tid pga. nedsat produktivitet. 

Fordelene er tydelige – du spare penge, tid og irritation og får en traktor med en længere levetid. Og alt sammen uden risiko.