Nyheder

Ny traktorserie fra Massey Ferguson – til en ny generation af landmænd

Massey Ferguson, har udsendt information og fotos af sin nye banebrydende globale traktorserie, der lanceres senere på året. Massey Ferguson Global serien er resultatet af mere end seks års forskning og udvikling og en investering på over 350 millioner dollars fra moderselskabet AGCO.

Det er en helt ny produktserie bestående af traktorer fra 60-130hk. Traktoren vil blive bygget på flere forskellige produktionssteder og vil blive solgt globalt – i forskellige versioner.

”Dette er den største nyhed inden for produktion, og det største produktudviklingsprojekt i AGCOs historie, og det er en kæmpe evolution for Massey Ferguson brandet”, siger Richard Markwell, Massey Ferguson Vice President og Managing Director Europe/Africa/Middle East. ”Det er den største udvidelse af vores traktorprogram i mange år."

"Moderne landbrug bliver stadig mere udfordrede og er ivrige efter effektiv og funktionel mekanisering. Den nye MF traktorserie bliver en ny kapacitet for verdens landbrug. Serien er fra starten udviklet til global distribution, og der tilbydes en vifte af specifikationer, muligheder og funktioner, der passer til kunderne, uanset hvor i verden deres landbrug er placeret, " fortsætter Richard Markwell.

Et globalt ingeniørhold arbejdede ud fra et blankt stykke papir. Deres opgave var at tage konceptet for utility traktoren og gentænke den fra bunden, samtidig med at det grundlæggende klassiske Massey Ferguson design og koncept skulle bevares – der skulle udvikles en maskine som var ligetil og pålidelig. Omkring 90 procent af alle komponenterne er nye, og prototyperne har tilbragt over 36.000 timer i laboratorie- og marktest, og prototyper har vist deres kunnen i testkørsler i Afrika, Asien, Europa og Amerika.

Produktionskonceptet for de nye traktorer er enestående i branchen. AGCO har skabt et meget fleksibelt produktionsnetværk, hvor store enheder og komplette traktorer kan produceres og samles flere steder i verden. Fabrikker i netværket omfatter Canoas og Mogi das Cruzes i Brasilien, Chennai i Indien, Manisa i Tyrkiet, og Changzhou i Kina. I Changzhou er der bygget en helt ny state-of-the-art fabrik, som fungerer som hovedfacilitet for både traktorproduktion og til levering af større komponenter. Fabrikken ejes og drives af AGCO, og er udstyret med alle de nyeste værktøjer, maskiner, monteringsprocedurer og -systemer, som er kendetegnende for AGCOs fabrikker over hele verden.

Massey Ferguson Global serien vil blive introduceret i forskellige faser i løbet af de næste fem år. Traktorerne er robuste, pålidelige, nemme at betjene og vedligeholde, og de vil komme som footstep, semi-platform, platform og kabine versioner. Den første model i serien – MF 4708 med 82 hk - vil blive lanceret i Afrika senere på året.

"Den globale serie er designet af vores erfarne tekniske team, bygget ved hjælp af banebrydende produktion og teknikker af højeste kvalitet, og den er fuldt bakket op og støttet på de forskellige markeder," tilføjer Richard Markwell. " Disse traktorer vil blive det foretrukne valg for en ny generation af landmænd over hele verden", slutter han.