Nyheder

Vigtige opdateringer af AgCommand® flådestyringsteknologien

AGCO har lanceret flere vigtige opdateringer til sit brancheførende flådestyringsværktøj, AgCommand, der kan anvendes sammen med Massey Fergusons maskiner.

Opdateringerne vil effektivisere den trådløse datakapacitet til kunderne og forbedre forhandlernes kundeservicemuligheder, så kunderne og forhandlerne kan spare tid og opnå større synlighed med hensyn til opgaverne på gården.

AgCommand, der er en vigtig komponent i AGCO's nye globale teknologistrategi, FuseTM Technologies, er AGCO's globale telemetri- og styringsværktøj. Det tilbyder komplet flådestyring med kapacitetsrapporter, trådløs kommunikation, generhvervelse ved tyveri og en webbaseret funktion, der giver nem adgang til data, samt mobil-apps til iPad® og iPhone®. AgCommand gør det muligt at tilslutte mange forskellige maskintyper til opgaver af enhver størrelse.

Blandt de vigtige opdateringer er:
• Forbedring af maskin- og ydelsesstyringsfunktioner, der gør det muligt for kunderne at ‘skjule’ parkerede maskiner og for store bedrifter at gøre deres opgaver synlige for forhandlere med flere afdelinger. Forhandlerne kan nu nemt vise overført ejerskab til maskiner, der videresælges.
• Nye mobile app-funktioner – herunder mere detaljerede historikrapporter, bedre kortvisning og -navigation, vejrradar samt bedre adgang for forhandlerne til AgCommands instrumentpanel, der giver et hurtigt overblik og gør det muligt for forhandlerne at modtage detaljerede ruteanvisninger til kundernes maskiner.
• Bedre rapporter og ekstra funktioner – herunder en ny rapport, hvor man kan se maskinens timetal efter dato, og bedre søgemuligheder i rapporterne.

Du kan få yderligere oplysninger om AgCommand og Fuse Technologies, AGCO's tilsluttede præcisionsdyrkningsstrategi, på www.agcotechnologies.com.