Nyheder

Massey Ferguson maskiner scorer flere toppriser

Massey Ferguson landbrugsmaskiner har fået tildelt hædersbevisninger på AGROmashExpo i Ungarn og Polagra-Premiery International Fair i Polen.

MF 5611 traktoren og MF 9812 enkornssåmaskinen fik begge tildelt prestigefyldte internationale priser for kvalitet på AGROmashExpo i Budapest, Ungarns største landbrugsudstilling. MF 5612 vandt en eftertragtet guldmedalje på Poznans Polagra-Premiery Fair, der i år havde mere end 40.000 besøgende.

Ved uddelingen af priserne beskrev dommerkomitéen i Budapest MF 5611 som en maskine, der appellerer bredt i Ungarn, og nævnte især dens AutoDrive system, Dyna transmission og driftssikre AGCO POWER motor. MF 9812 såmaskinen blev rost for sin nøjagtige såning, robuste konstruktion og smalle transportbredde.

I Polen tildeles guldmedaljen for moderne, innovative produkter, der fremstilles ved hjælp af den nyeste teknologi. Professor Grzegorz Skrzypczak, ph.d. og rektor for University of Life Sciences i Poznan, var formand for dommerkomitéen.

“Vi er utrolig glade for at modtage disse tre priser, som er et yderligere bevis på, at vi leverer de ukomplicerede og driftssikre maskiner, landmændene har brug for til at producere deres afgrøder, uanset hvor i verden de befinder sig,” siger Campbell Scott, Massey Fergusons direktør for Sales Engineering og Brand Development.