Nyheder

Massey Ferguson og CEJA drøfter fremtidige fælles aktiviteter

Som nyligt annonceret partner for CEJA (European Council of Young Farmers) mødte Massey Ferguson i sidste uge Matteo Bartolini, formand for CEJA, for at drøfte fælles projekter for det kommende år.

Mødet blev holdt hos dæk- og hjulproducenten Trelleborg på dens produktionsanlæg i Tivoli i Rom.

“Vi havde en meget produktiv snak og ser frem til at implementere en række fælles aktiviteter på internationalt, regionalt og lokalt niveau,” sagde Campbell Scott, Massey Fergusons direktør for Sales Engineering og Brand Development.

Et af initiativerne bliver at etablere en ny tværeuropæisk bonusordning – CEJA Ambassadors – der belønner innovative, unge landmænds resultater. Derudover vil CEJA deltage i vigtige begivenheder hos Massey Ferguson, såsom Vision of the Future, der afholdes i Frankrig i august 2014. Massey Ferguson vil desuden sørge for hovedtalere til CEJA-begivenheder og støtte til organisationens kommunikationsaktiviteter.

CEJA varetager interesser for omkring 1,7 millioner unge landmænd i hele Europa og har som sit primære mål at opfordre unge mennesker til at gå ind i landbrugsbranchen.