Nyheder

4 fabriksnye Massey Ferguson til Yding Grønt A/S

Yding Grønt A/S udvider med 4 stk. fabriksnye Massey Ferguson traktorer, model MF 5455 Dyna 4, så maskinparken nu tæller 14 stk. Massey Ferguson traktorer.

I mere end 20 år har Yding Grønt A/S haft et tillidsfuldt samarbejde med Jøla Maskincenter A/S, der fortsætter bl.a. fordi effektiv service er afgørende.

Yding Grønt A/S drives i dag af Søren Flink Madsen, som overtog virksomheden ved et generationsskifte tilbage i år 2000. Som dreng hakkede Søren Flink Madsen mere i det, men det var i roer og kål på gården i Yding Grønt A/S. Der er nu investeret i mere jord, som har medført, at Yding Grønt A/S nu er en af Danmarks førende producenter af specialsalater og babyleaves. Søren har en praktisk baggrund som gartner og senere handelsuddannelse, så hans erfaring fra roerne og bøgerne er medvirkende til, at der i dag er tale om en særdeles dynamisk og innovativ virksomhed med fokus på høj kvalitet.

Kvalitet er altid i højsædet uanset om man køber eller sælger. Massey Ferguson har for længst fået Yding Grønts kvalitetsstempel, som det foretrukne traktorfabrikat. - Service og assistance udenfor åbningstid betyder meget for Yding Grønt A/S, siger Søren Flink Madsen. Traktorerne kører ofte i døgndrift, så det kan være nødvendigt, at kompetente folk fra Jøla Maskincenter A/S er villige til at hjælpe på "skæve" tidspunkter - og det er de.

- Det er en rendyrket fornøjelse at samarbejde med Søren. Han har erfaring, og ved hvad der skal til. Han er energisk og visionær, og stiller store krav til os som samarbejdspartner - for det meste rimelige krav", siger Erik Pedersen fra Jøla Maskincenter A/S med et smil på læben.

De 4 stk. identiske MF 5455 gør det rationelt og effektivt for medarbejderne at håndtere udstyr og redskaber uden unødvendig spildtid!