Nyheder

St Andrews, Scotland

To MF 1547 traktorer indtager ”The Home of Golf”

To ens kompakte Massey Ferguson traktorer høster ros fra banechefer og medarbejdere på den berømte golfbane St Andrews i Skotland.

Valget faldt på de to MF 1547’ere pga. deres imponerende førermiljø, solide kvalitet, brugervenlighed og gode brændstoføkonomi.

Selvom St Andrews tidligere har haft større MF traktorer, er de to MF 1547’ere de første kompakte traktorer, der arbejder på St Andrews’ syv golfbaner.

En af de nye MF 1547 traktorer startede sit arbejde på den berømte Old Course, mens den anden primært arbejder på Eden, Strathtyrum og Balgove banerne.

Ifølge banecheferne er MF 1547’eren er et stort hit hos personalet på Old Course. "Det ses tydeligt ved at alle samles om Massey traktoren om morgenen i håbet om, at det er deres tur til at køre den. Det er en meget god traktor, som gør alt hvad vi sætter den til – uden at beklage sig. Den gode akselafstand sikrer god balance selv ved arbejde med bagmonterede redskaber. Den rummelige kabine med aircondition, det gode udsyn hele vejen rundt samt det lave lydniveau gør traktoren til en fornøjelse at køre”.

"Begge traktorer har MF DynaQPS transmission med vendegear og powershuttle. Traktorerne er nemme at køre, og de er ideelle til alt fra langsom kørsel og arbejde på greens til transportopgaver på vejen mellem de forskellige golfbaner. Alt i alt er traktorerne en uvurderlig del af vores maskinpark, og alle kan lide at køre i dem”, siger banecheferne.

Om St Andrews
St Andrews Links i byen St Andrews i Fife, Skotland anses for "the home of golf". Det er en af de ældste golfbaner i verden, og golf har været spillet siden 1400-tallet. I dag er der syv offentlige golfbaner herunder Old Course, som anses for en af de fineste, og bestemt den mest berømte og traditionsrige baner i verden.