Nyheder

London, UK 17. oktober

London-premiere på Little Grey Fergie

På Londons Soho-hotel er der torsdag 17. oktober premiere på den splinternye børneserie "Little Grey Fergie", som følger de eventyr, som en live-aktion Ferguson TE20-traktor i fuld størrelse kommer ud for.

Den nye serie er filmet på en gård i Warwickshire, og er en engelsk version af den populære norske børnefortælling og tv serie "Gråtass". I løbet af de seneste 15 år er den oprindelige historie vokset lynhurtigt, og omfatter nu ikke bare tv-serien men også to spillefilm, ni teaterproduktioner, yderligere bøger og spin-off-artikler.

Little Grey Fergie's nye eventyr er skrevet til børn på forskolestadiet, og finder sted på en gård i nærheden af Coventry i England i vor tid med engelsk gårddyr, omgivelser og personer.

Produktionsselskabet Farmyard Stories optog serien på en gård ikke langt fra Massey Fergusons engelske salgskontorer ved Abbey Park Stoneleigh, og kun 20 km fra den oprindelige fabrik i Coventry, hvor TE20'erne blev bygget imellem 1946 og 1956.

Den nye stjerne i serien er en skinnende rød, ultramoderne MF 7600, som bringer traktorkræfter fra det 21. århundrede ind i fortællingen. Morten Mycklebust, som er ophavsmand til programmerne, ser meget frem imod lanceringen af den nye serie. "Massey Ferguson er et af de mest velkendte brands i verden", bemærker han. "Vi er meget glade for, at vores film giver en helt ny generation af unge mennesker muligheden for at lære om, og nyde brandet og dets historie".

"Vi støtter helt og holdent udviklingen af hovedpersonen Little Grey Fergie", siger Campbell Scott, Massey Fergusons Brand Development Manager. "Historierne er fængende og vi er sikre på, at børn og deres familier vil komme til at elske ham".

Filmene har ingen dialog - fortællingerne fremstilles ved hjælp af handling, lydeffekter og musik - så man vil kunne forstå dem i hele verden. Du kan se det første eventyr på www.littlegreyfergie.com fra 18. oktober.

“Massey Ferguson is one of the world’s most recognised brands”