Nyheder

Ny MF 1840 in-line ballepresser med øget kapacitet

Den nye MF 1840 ballepresser fra Massey Ferguson bygger videre på den populære MF 1839 med nye funktioner, som yderligerer forbedrer maskinens præstation og pålidelighed.

Lige som sin forgænger er den nye MF 1840 designet og produceret i Hesston, Kansas, i USA. Presseren er fremstillet med et nyt ‘centre-line’ design, som bevirker, at afgrøden føres gennem maskinen i en lige linje – samme koncept som for storballepressere. Denne direkte indføring forbedrer effektiviteten, fordi afgrøden ikke vendes før indførsel i kammeret.

“Der er stadig stor efterspørgsel på halm og hø i normale, konventionelle baller. Massey Ferguson investerer derfor fortsæt i designforbedringer for at sikre, at disse pressere tilbyder samme pålidelighed og præstation som vore anerkendte storballepressere,” udtaler Mark Grigson, Product Marketing Manager – Harvesting. “Uanset om du producerer nogle få hundrede eller flere tusinde baller, leverer MF 1840 konstant velformede og tætte baller, med perfekt størrelse til håndtering og foder.”

Den nye MF 1840 producerede velformede 356mm x 457mm baller og har bevaret de vigtige egenskaber, som f.eks. en smal transportbredde, 1,9m bred pick-up med standard støttehjul, stempel med kort vandring og høj hastighed samt de populære, stærke knyttere.

MF 1840 nye egenskaber:

  • Justerbar trækbom giver mulighed for montering på en lang række traktorer
  • Nydesignet pick-up snegl giver forbedret afgrødeindføring
  • Forbedret pakkergeometri forøger kapaciteten
  • OptiForm længere ballekammer
  • Ny knytterblæser
  • Ekstra garnopbevaringskapacitet
“Massey Ferguson investerer derfor fortsæt i designforbedringer for at sikre, at disse pressere tilbyder samme pålidelighed og præstation som vore anerkendte storballepressere”