Nyheder

Ny generation MF DELTA og MF CENTORA mejetærskere

Den nyeste generation MF DELTA og MF CENTORA mejetærskere fra Massey Ferguson introducerer en lang række nye funktioner til forbedret førerkomfort og betjening samt øget kapacitet og præstation.

Begge serier er nu monteret med den helt nye Skyline kabine sammen med en række nyskabende funktioner i et stilfuldt, men praktisk design. Samtidig introducerer Massey Ferguson en helt ny, 10,74m version af det populære PowerFlow skærebord til MF DELTA mejetærskere.

 

“Tilsammen giver disse mejetærskere kunderne valget mellem lavt effektforbrug og fremragende halmkvalitet med de unikke otte halmrystere på den konventionelle MF CENTORA; eller højkapacitets, økonomisk udskillelse med to rotorer på MF DELTA Hybrid,” udtaler Adam Sherriff, Manager Marketing Powered Harvesting.

“Fremstillingen af denne nye generation har omfattet mere end 3.000 nye tegninger og montering af 700 nye dele – dette er resultatet af et af Massey Ferguson’s største høstudviklingsprojekter gennem de seneste 20 år.”

Begge mejetærskere kan nu også monteres med det nye ATRAK bæltesystem for lavt marktryk eller dæk op til 710/75 R434 og kan stadig bevare en max. bredde på 3,5m. Dette er især en fordel ved vejtransport, hvor der foreligger faste regler for totalbredden.

De nye MF DELTA og MF CENTORA fra Massey Ferguson gør det muligt for maskinstationer og landmænd, som har brug for driftsikkerhed, pålidelighed og høj teknologi, at vælge den højtydende mejetærsker, der passer bedst til deres behov og økonomi.