Nyheder

Nåede du at opleve MF eXperience Tour?

MF eXperience Tour er på turné i hele Europa og i september ramte man Danmark.

Karavanen inkluderer otte traktorserier, teleskoplæssere, græsudstyr og den imponerende MF IDEAL stormejetærsker.

En ny måde at møde kunderne på
Med MF eXperience Tour ønsker Massey Ferguson at give kunderne en helt særlig oplevelse. Det skal ikke forveksles med en markdemonstration, men Massey Ferguson tager udstillingskonceptet udenfor og en tand videre, hvormed hele produktprogrammet kan opleves "i levende live”. Smart traktor og pæn kabine – men hvordan fungerer den i forhold til min egen traktor derhjemme? Dette er tit standardtanken på de stationære indendørs udstillinger.

Til MF eXperience Tour kunne man starte traktoren, mærke vendegearet, fornemme venderadius og mærke komforten, alt sammen noget en stationær indendørs udstilling ikke kan konkurrere med.

Stor interesse, glade gæster og dansk regnfuld sensommer
Hele ugen var MF eXperience Tour ”velsignet” af den typiske danske sommer, hvilket betød hyppige regnbyger og enkelte tidspunkter med blå himmel. Men den gode stemning blandt de mange gæster var ikke påvirket af dette, og alle gik til de forskellige øvelser med godt humør og lysten til at opleve hvad Massey Ferguson kunne byde på. Alt-i-alt blev det en stor succes med masser af interesserede gæster, der tog udfordringen op og testede maskinerne på kryds og tværs. Vi håber at vi på et senere tidspunkt kan gentage succesen.

Nåede du ikke med til arrangementet, så kan du tage revanche på Agritechnica, hvor du kan møde os i hal 20 på stand B14C.

Vi glæder os til at se dig...