Nyheder

Nye flotte og kvikke kompakte traktorer fra Massey Ferguson

To nye modeller i Massey Ferguson MF 1700 serien får deres debut på SIMA-udstillingen i Paris, Frankrig.

MF 1747 med 46 hk og MF 1740 med 38 hk styrker virksomhedens position inden for kompakte traktorer. De fås med enten hydrostatisk transmission med førerhus eller i platformversion med manuel transmission.

De nye MF 1700 traktorer erstatter MF 1540 og MF 1547 modellerne, der har opnået et godt renommé for ydeevne og pålidelighed inden for forskellige anvendelsesområder. Med de nye funktioner og forbedringer vil MF 1740 og MF 1747 betyde en yderligere styrkelse af det gode renommé for pålidelighed og brugervenlighed.

“Disse flotte og kvikke traktorer er udviklet specielt til sektoren og har masser af nyttige funktioner, der kombinerer produktivitet og høj ydelse med brugervenlighed,” siger Campbell Scott, direktør for Sales Engineering og MF Brand Development.

De nye funktioner omfatter det nyeste design inden for 2,2 liters motorer med fire cylindre, valg mellem hydrostatisk og mekanisk transmission samt høj hydraulikkapacitet, så det er nemt at styre moderne redskaber. En uafhængig PTO (IPTO) med to hastigheder – 540/540E – er udstyret med en funktion til soft start for rolig tilkobling af træk.

“Disse flotte og kvikke traktorer er udviklet specielt til sektoren og har masser af nyttige funktioner, der kombinerer produktivitet og høj ydelse med brugervenlighed”